Ens retallen i ens acusen. Absolució Encausades Conselleria!

IMG-20130910-WA0002

Aquest dematí nombroses encausades per l’ocupació de la Conselleria ens presentam als jutjats per ratificar els advocats i procuradors que ens defensaran en el pròxim judici, encara amb data incerta.

Així doncs, segueixen els tràmits jurídics pel cas de les encausades de la Conselleria, una quarantena de persones que, ara fa més d’un any, vam ser identificades, multades i criminalitzades per una acció de protesta que es realitzà a la Conselleria d’educació.

Les raons que ens  dugueren a realitzar aquesta acció foren vàries. Durant els passats anys, les estudiants, com altres sectors socials, hem patit les severes retallades en forma d’increment en l’import anual de les taxes universitàries, la reducció de places i d’hores de docència, la reducció del personal, l’eliminació de serveis clau al campus de la UIB i forts atacs a la llengua catalana entre d’altres, que estan minvant de forma accelerada la qualitat de la nostra formació.

Davant de tot això, les estudiants vam respondre a través de la convocatòria que realitzà l’Assemblea UIB el 22 de maig de 2012 davant de la Conselleria d’Educació per reclamar una educació de qualitat i en català a l’ara exconseller Bosch.

D’aquesta manera, les estudiants vam entrar a la Conselleria de forma pacífica i ordenada havent de patir, com constaten diverses gravacions,  la violenta actuació de la cap de gabinet de l’abans anomenat conseller, Rafel Bosch.
Després de l’acció, 44 persones hem estat denunciades per alteració a l’ordre públic amb penes que arriben fins als sis mesos de presó. Una condemna que es suma als diferents casos repressius que està patint la societat civil mallorquina pel fet de reclamar els drets que hem anat perdent com a poble i com a classe a causa de les retallades neoliberals.

Volem fer una crida a la solidaritat i al suport amb les encausades de la conselleria. És ara més que mai que esdevé imprescindible l’enfortiment del moviment contra les retallades en educació on, actualment, els docents en vaga indefinida són el millor exemple.

Perquè creim en una educació del poble i per al poble, de qualitat i en la nostra llengua.

Ens retallen i ens acusen, absolució encausades conselleria!

Un pensament sobre “Ens retallen i ens acusen. Absolució Encausades Conselleria!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s